***       Водещите вечерни новини       на 17 октомври 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 17 октомври 
Коментари Харесай

Водещите новини! Г.Стефанова : ГЕРБ свалиха редовното правителство, нека сега решат проблема. България се отказва от „Евровизия“?


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 17 октомври   

 

„ Няма причина да променим мнението си по отношение на ГЕРБ. Те имат опция да се оправят с хаоса, който сами сътвориха. Нека в този момент да предложат решение на българите. Те са си поели по някакъв път, щом смъкнаха постоянното държавно управление. Нека в този момент да решат казуса “, уточни Стефанова.

***

Няма да отидем на среща с Паси и Плевнелиев, само че ще подкрепим законодателните начинания, които са приоритет за България, без значение от кого са импортирани.

Това сподели в изявление за „ Лице в лице “ някогашният заместник-министър на земеделието от „ Продължаваме промяната “ Иван Христанов.

***

***

България ще изиска изгонването на хакера, атакувал през уикенда български уеб сайтове. Вече е ясна неговата идентичност и точният му адрес, който е на територията на Руската федерация.

***

***

Съветникът на украинския президент Михайло Подоляк съобщи, че Иран е виновен за " убийствата на украинци ", откакто тази заран Русия нападна украински градове с безпилотни летателни апарати, които съгласно Киев са били създадени в Иран, заяви Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

" Иран е виновен за убийствата на украинци. Страна, която потиска личния си народ, в този момент дава на съветските чудовища оръжия за всеобщи убийства в сърцето на Европа. Ето какво значи несвършена работа и отстъпки пред тоталитаризма. Случаят, когато глобите не са задоволителни ", написа Подоляк в Туитър.

***

***

Ерофеев счита, че съветският президент Владимир Путин е нападнал Украйна от " досада ". " Погледнете отегчената му физиономия. Разгледах цяла сбирка от негови фотоси и осъзнах, че той оживява единствено когато държи оръжие в ръка. Тогава очите му светват, наподобява благополучен. Малко и когато е на кон, само че не чак толкоз ", споделя Ерофеев и прибавя, че Путин е разчитал на манталитета на своите сънародници, който " в действителност е частично рабски ".

***

Българска национална телевизия, уредник на българското показване в песенния конкурс, е съобщила на гръцкия клуб „ Organisation Générale des Amateurs de l’Eurovision “, че няма да взе участие в 67-ото издание на надпреварата, а като причина показва финансови усложнения, настояват уеб страниците wiwibloggs и Eurovision Fun. Това няма да е казус за страната ни – български представители нямаше и през 2014-а, 2015-а и 2019 година

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР